Var vill du bo?

VI HAR NYA HEM SOM SÖKER SIN FÖRSTA FAMILJ

Bostadsbutiken i Norrtälje

Välkommen till Credentia och HEMRIKs bostadsbutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje. Här kan du förutom att dricka en god kopp kaffe även träffa våra mäklare och titta närmare på alla de bostäder vi erbjuder i varumärket Credentia och Hemrik. I butiken kan du känna och klämma på flera av de fina inredningsval du kan göra när du köper en bostad av oss.

Bostadsbutikens öppettider hittar du här.

Inredningsval

I HEMRIKS nyproduktion av bostadsrätter har du möjlighet att göra tillval till din bostad, tillvalen kan gälla både projekteringsändringar samt inredningsval. I god tid innan det är dags för dig att göra dina val kommer vår inredningsansvariga att kontakta dig för mer information.

I vår bostadsbutik på Kyrkogatan 6 i Norrtälje finns det möjlighet att titta på en mängd olika tillval för att i lugn och ro kunna förbereda dig innan du behöver bestämma dina val.

Inredningsval

Frågor och svar

Att köpa ett nytt hem som är en bostadsrätt är ofta en av de största affärerna du gör, och vi förstår att du säkert har många frågor. Vad innebär det att bo i en bostadsrätt? Vad betyder ekonomisk plan – och vem får vara med i styrelsen?

Frågor och svar
Köpprocessen

Köpprocessen

HEMRIK-trygg

För att ge ökad trygghet i ditt bostadsköp ingår allt HEMRIK-trygg när du köper en bostad av HEMRIK.

HEMRIK-trygg