Vi är HEMRIK

Vi är HEMRIK

Bostadsbyggaren för småstaden

Det här är vi

HEMRIK är småstadsbyggaren som med stort engagemang och driv vill utveckla småstaden. Vi skapar nya hem som lägenheter, rad- och parhus för alla som gillar småstaden lika mycket som vi.

Vi är verksamma i Roslagen och norra Storstockholm. HEMRIK är ett varumärke som tillhör Roslagens Byggnadsentreprenad. RBE bygger förutom bostäder under varumärket HEMRIK även viktiga samhällsfunktioner som förskolor och LSS-boenden, dessutom är RBE experter på stambyten och har flera lyckade projekt bakom sig. Sedan 2017 tillhör RBE Credentia koncernen som är en bygg- och fastighetskoncern som utvecklar framtidens boenden, och precis som RBE även andra viktiga samhällsfunktioner som brandstation och skolor. Huvudkontoret ligger i centrala Norrtälje och även ett kontor i Sollentuna. 2013 köptes koncernen av Tagehus – ett familjeföretag i tredje generationen med ca 600 medarbetare.

Det här är vi

Kent har ordet

Vi som arbetar med HEMRIK vill att småstaden ska leva och må bra! För oss är det viktigt att utgå från dig som ska bo i husen som vi utvecklar, så att du ska trivas och må bra i ditt nya hem.

Att skapa bostäder för både våra och kommande generationer och samtidigt göra det med största möjliga hänsyn till miljön är en av våra ledstjärnor. Dessutom jobbar vi med lokala leverantörer, entreprenörer och hantverkare.

Vi älskar småstaden. Men vi tror också att det krävs utveckling för att småstaden ska kunna vara hållbar in i framtiden. Vi bidrar med bostäder för småstadens nuvarande och framtida invånare.

Vårt engagemang och våra värderingar sammanfattar vi:

”Vi ska vara en bostadsbyggare som med ett ledande samhällsengagemang skapar nytta för hela småstaden”

Välkommen till ditt nya hem, jag hoppas att du ska trivas!

  • Kent Rensvik, Grundare HEMRIK
Kent har ordet