Tillvalsprocessen

I Hemtiks nyproduktion av bostäder har du möjlighet att göra val och påverka bostaden efter din personliga smak.

Kanske bryr du dig inte alls om färgen på köksluckorna utan är mer intresserad av vilken vägg du kan sätta upp TVn på? För att inte tillvalsprocessen med alla dess val ska bli övermäktig har vi valt att dela upp den i två valperioder – projekteringsändringar och inredningsval.

 

Boportalen

För att ytterligare underlätta processen för dig som kund har vi ett digitalt verktyg som vi kallar för Boportalen. Det är även i Boportalen som du kommer kunna se priser och ett exakt tillvalssortiment för just din bostad.

Det är i Boportalen du kommer göra alla dina val i något som påminner om en internetbutik. Det du väljer läggs i en kundvagn som du vid valperiodens slut sedan beställer och signerar.

Utöver tillval kan du i Boportalen också se ritningar över din bostad, kök och el. Här hittar du också inspiration, svar på vanliga frågor och kan kontakta tillvalsavdelningen på Hemrik om du har några frågor eller behöver hjälp på vägen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår tillvalsavdelning på info@credentia.se.

Magasinet

Att få inreda från grunden är mångas dröm. Att inspireras av andras hem, drömma sig bort men samtidigt hålla en fot kvar i verkligheten är en balansgång som kan vara svår.

Vi hoppas att med Credentia Magasin kunna vara en hjälpande hand och en källa till inspiration när det är dags för dig att göra dina tillval till din nya drömbostad. Länk till magasinet finner du nedan.

Önskar du ett magasin att hålla i handen är du välkommen att besöka någon av våra visningslägenheter för att få ett fysiskt exemplar. Eller så mejlar du info@credentia.se så skickar vi hem ett exemplar kostnadsfritt.