Lediga bostäder:

0/26
Försäljning
avslutad
Upplåtelseform: Bostadsrättslägenhet
Pris: 995 000 - 1 395 000 kr
Nästa visning:
Kontakta vår mäklare för privat visning.

Kontakt

Carina Säll 070-294 31 38 Säljare

Brf Solrosen i Liesta, Rimbo

Alla bostäder i Brf Solrosen är nu sålda.

I Solrosen bygger vi 26 smarta lägenheter med yteffektiva planlösningar till ett fast lågt pris. Nu finns det väldigt yteffektiva 34 kvm lägenheter om två rum och kök kvar till försäljning. Nybyggt och bekvämt med fina materialval och en ombonad känsla. Varje lägenhet har sin egen rymliga uteplats eller balkong som nås via skjutdörrar i glas från vardagsrummet. Glasdörrarna ger ett extra fint ljusinsläpp och skapar en modern känsla. Här kommer du att kunna flytta in från kvartal 3 2020. Liesta har ett trevligt läge i Rimbo med en lantlig atmosfär men ändå nära centrum, butiker och kommunikationer. Via det nya gång- och cykelstråket nås matvarubutik och centrum på bara några minuter. För dig som har bil finns det såklart även parkeringsplatser att hyra i området. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från din lägenhetsdörr.

Restider med buss:

  • Arlanda 52 min
  • Uppsala 64 min
  • Norrtälje 29 min
  • Stockholm 48 min

Rimbo är en centralort i Norrtälje kommun som har allt du behöver för en fungerande vardag. Föreningslivet är levande och här finns bl a. ridsport, hockey, tennis, handboll, gym, gruppträning, badhus – här finns något för alla! Missa inte tillfället att köpa en fräsch, nyproducerad lägenhet att trivas i. Välkommen till Brf Solrosen. 

Bostäderna

  • Ledig
  • Reserverad
  • Tagen
Inga objekt finns inlagda på detta projekt, titta in snart igen!

Om hemrik i korthet

Vår vision är att: Vi ska vara en bostadsbyggare som med ett ledande samhällsengagemang skapar nytta för hela Småstaden.
Läs mer om hur vi tänker på Om oss.