Planerade kvarter i Solbacka Strand, Norrtälje

Lediga bostäder:

0/0
Kommande
projekt
Upplåtelseform: Parhus
Pris: uppgift saknas
Nästa visning:
Kontakta vår mäklare för privat visning.

Kontakt

Carina Säll 070-294 31 38 Säljare

Parhus med gestaltning utöver det vanliga

Vi planerar för fler kvarter i Solbacka Strand.

Livet i Solbacka Strand är ett småstadsliv där du känner dina grannar, småsnackar med personalen i matbutiken och ryktena om vad som ”händer på stan” snabbt når fram. En social trygghet, brukar vissa kalla det. Vi kallar det bara för småstadsliv.

Området består av småhus, parhus och flerbostadshus som skapar en trevlig variation av bostäder. När du bor i Solbacka Strand kommer du kunna känna närvaron av Norrtäljeviken. Segelbåtar som strävar mot gästhamnen, sjöfåglar som cirklar på himlen och gäddor som leker i vik och vass.

Här bor du granne med naturreservatet Lindholmen. Reservatet är framförallt omtalat för sin vackra vårflora och den bevarade ekbacken som släntar ner mot viken. Norrtäljes gamla stadskärna når du med en härlig promenad längs vattenbrynet utmed Norrtäljeviken. Med cykel är du framme på 5-10 minuter.

 

Förskolor

På promenadavstånd ligger flera förskolor och grundskolor. Norrtälje kommuns förskolegaranti innebär att du är garanterad en plats inom fyra månader, såvida du ställt dig i kö till minst en kommunal förskola. Här finns flera privata förskolor som du söker till på samma sätt. För information om förskoleklass och skolor, läs mer på norrtalje.se eller ring Norrtälje kommuns kontaktcenter på 0176-710 00

Lekplats inpå knuten

I området har vi byggt en fantasifullnaturlekplats. En lekplats som lockar till att träna barnens balans, koordination och fantasi. Lekplatsen är byggd med certifierat trä och följer naturligtvis europastandard. Tröttnar du eller ditt barn på den här lekplatsen finns ytterligare en naturlekplats och en boulebana i området.

Skolor

Grindskolan (F-9) är områdets närmaste skola. Hit går du och ditt barn på 10 minuter. När det är dags för barnet att gå eller cykla själv så är det bara en väg som ska korsas. I Norrtälje finns flera skolor att välja på: Från förskolor upp till gymnasieskolor med olika inriktning.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar busshållplatsen som ligger på betryggande fem minuters avstånd. Här tar du dig enkelt till busstationen som har anslutningar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Bekvämt för pendlaren! För dig som cyklar eller går når du smidigt Norrtäljes stadskärna via den belysta strandpromenaden.

 

Pågående Etapper:

Del 2 – Kv. England

Läs mer om England på projektsidan

 

Del 3 – Kv. Spanien

Två olika hustyper planeras här. Hus 1 ca 130 kvm och hus 2  ca 135 kvm.

Anmäl ditt intresse för att få information inför säljstart.

 

Vill du följa utvecklingen? Följ oss på Facebook eller Instagram.

Bostäderna

  • Ledig
  • Reserverad
  • Tagen
Inga objekt finns inlagda på detta projekt, titta in snart igen!

Om hemrik i korthet

Vår vision är att: Vi ska vara en bostadsbyggare som med ett ledande samhällsengagemang skapar nytta för hela Småstaden.
Läs mer om hur vi tänker på Om oss.