Lediga bostäder:

0/16
Kommande
projekt
Upplåtelseform: Radhus
Pris: uppgift saknas
Nästa visning:
Kontakta vår mäklare för privat visning.

Kontakt

Carina Säll 070-294 31 38 Säljare
Linnéa Hammarqvist 072-381 74 73 Säljare

Hitta ditt nya hem i Bålbroskogen, Rimbo.

Nu planerar vi för nästa kvarter med radhus i Bålbroskogen, Rimbo. Som en fortsättning av Kvarteret Banvaktaren kommer Kvarteret Stinsen ta vid med ytterligare 16 radhus i två plan om 120 kvm.

I Rimbo bor det drygt 5000 personer och allt fler börjar upptäcka fördelarna med att bo här. Här hjälps man åt, skjutsar varandras ungar, lånar ut borrmaskinen och spontan-bjuder över grannarna på grillkväll. Det mesta du behöver för att få vardagen att rulla finns i Rimbo. Restauranger, caféer, apotek och mataffärer. Här finns även förskolor, grundskolor samt goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

BOSTÄDERNA

Bara några minuters promenad från Rimbos stadskärna växer en ny stadsdel upp i skogsområdet Bålbroskogen. Här byggs det nu för fullt och när allt står klart kommer området att rymma 260 lägenheter och 32 radhus.

Att bo i radhus innebär att bo nära sina grannar men förhoppningen är att ni, utifrån hur husens entréer och uteplatser är utformade, ska känna att ni har fått er egen privata sfär. Radhuslängorna har en varierad färgsättning i dova kulörer som ger varje hus sin egen karaktär. Bostäderna är utformade för att ge möjlighet till boende i alla livets skeden. Entréplan fokuseras på social samvaro och har öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns även gott om förvaring och praktiska funktioner för att underlätta vardagen. På ovanvåningen kan ytor disponeras som öppna sällskapsytor alternativt ge möjlighet till fler sovrum utifrån de behov familjen har. Parkering ingår i priset, precis utanför din dörr.

FÖRDELAR MED BOSTADSRÄTT NÄR DU BOR I RADHUS

Det finns stora fördelar med att köpa ett radhus upplåten med bostadsrätt:

  • Gemensamt ansvar för yttre underhåll
  • Gemensam fastighetsförsäkring
  • Ingen lagfartskostnad vid köpet
  • Ingen pantbrevskostnad vid köpet

Att bo i bostadsrätt innebär att du äger och förvaltar föreningens bostäder och de gemensamma ytorna tillsammans med de övriga medlemmarna. Ni bestämmer tillsammans hur föreningen ska skötas.

DEN GEMENSAMMA GRÖNINGEN

Områdets mittersta del kallas Gröningen och blir en landskapsarkitektritad bostadsgård som enkelt nås av alla boende. Tänk dig en gemensam, grön oas mellan husen med lekplats, boulebana, dagvattendamm plus bord och bänkar för mysiga fikastunder. Underbart, inte sant? Precis så fint blir det.

FÖRSKOLA OCH SKOLA

Allra närmast området ligger Bålbroskolan med klasserna F-3. Skolan är nybyggd och stod klar våren 2020. I direkt anslutning till skolan öppnas också en kulturscen med plats för 350 åskådare. Här är det tänkt att Rimbo Kulturskolas ensembler och såväl nationella som internationella artister ska kunna framträda. Du hittar även förskolan Bålbro förskola inom när räckhåll från Bålbroskogen. Bålbro förskola har tre avdelningar för barn i åldrarna 1–5 år. Lokalerna är generösa och passar bra för lek och lärande. Här finns även en förskolegård med möjlighet till en inspirerande, utmanande och lärorik lekmiljö. Det är också nära till lek i skog och natur.

KÖPANMÄLAN OCH SÄLJSTART

Köpanmälan samt säljstart planeras till första kvartalet 2022. Anmäl gärna ditt intresse till projektet för att löpande få information om bostäderna.

Bostäderna

  • Ledig
  • Reserverad
  • Tagen
Inga objekt finns inlagda på detta projekt, titta in snart igen!

Om hemrik i korthet

Vår vision är att: Vi ska vara en bostadsbyggare som med ett ledande samhällsengagemang skapar nytta för hela Småstaden.
Läs mer om hur vi tänker på Om oss.