Parhus i Solbacka Strand

Kvarteret Danmark – slutsålt!

Kvarteret Danmark består av parhus i 1 1/2 plan om 108 kvm. Husen är vackra, stilrena och inspirerade av den danska designen. Vi har valt att kalla området Kvarteret Danmark.

Här har din bostad både uteplats och terrass, perfekt för alla ljumna sommarkvällar. Ta ett steg ner från din uteplats och du har fötterna i gräset, perfekt för sommarens kubbturneringar och vinterns alla snögubbar som ska skapas. I området hittar du både en naturlekplats och Lindholmens naturreservat, känt för sin vackra vårflora och fantastiska ekar.

Alla parhus utrustas med solpaneler på taken för att ta vara på solens energifulla strålar, förråden får sedumtak och det finns laddstation för din el- eller laddhybrid.

Solbacka Strand

Området består av småhus och flerbostadshus som skapar en trevlig variation av bostäder och upplåtelseformer.

När du bor i Solbacka strand kommer du kunna känna närvaron av Norrtäljeviken. Segelbåtarna som strävar mot gästhamnen, sjöfåglarna som cirklar i himlen och gäddorna som leker i vik och vass. Naturreservatet Lindholmen är framförallt omtalat för sin vackra vårflora och den bevarade ekbacken som släntrar ner mot viken.

Läs mer om Solbacka Strand här.

Bostäderna

  • Ledig
  • Reserverad
  • Tagen
Inga objekt finns inlagda på detta projekt, titta in snart igen!

Om hemrik i korthet

Vår vision är att: Vi ska vara en bostadsbyggare som med ett ledande samhällsengagemang skapar nytta för hela Småstaden.
Läs mer om hur vi tänker på Om oss.